Милена Михайлова

Клиничен психолог
BG-RP-101347

Може би сте влезли в моя сайт от любопитство или желанието Ви за промяна Ви направи мой гост. Колебаете се или сте усетили сами, че имате нужда от специализирана помощ и не искате да останете сами със страховете си и надеждите.

И това е така защото изход има.

В живота има моменти на безпътица, когато чувствата на страх, тревожност или гняв започват да владеят ежедневието. Това води до ситуации на постоянен стрес, трудно вземане на решения, чести колебания, което още повече обърква и води до неприятни емоционални преживявания. Когато продължат дълго време могат да преминат в депресия, тревожност или поведенчески да се изразят в различни зависимости. Често започва да реагира и тялото чрез главоболие, високо кръвно налягане, стомашни оплаквания и др. Това влошава качеството на живот, професионалната ефективност, взаимоотношенията със семейството, колеги, близки и приятели. Време е за така желаната промяна. Тя започва от Вас самите с професионалната помощ и подкрепата на психолога.

При мен може да потърсите:
>> индивидуална помощ - без значение дали търсите консултация за себе си, ваш приятел или член от семейството. Психологическата услуга се нарича индивидуално консултиране.
>> може и да потърсите помощ заедно с партньора си. Тогава психологическата услуга е фамилно консултиране.